Cerita Saya

Boleh panggil saya "rozi"..berumur 30thn 2016.. Seorang yg xleh duk diam..hari2 nak mengemas je keje..huhu..DIY tu mmg hobi saya lah..berkebun dan bertukang pn hobi jugak..berkebun tu kira mcm exercise wajib la while bertukang pulak boleh jimat poket kn kn..seronok dpt merealisasikan idea yg berputar2 dlm kepala ni..

Skrg dh ada dua org anak..dh boleh ubah skrip doa lepas solat.. "anak-anakku"..dua2 boy aqeem & rayyan..iras ayahnya kot..penat mama mngandung sorang dtg ckp "mcm ayah" dua dtg ckp "mcm ayah..aishhh smngt nk mencuba lg nih..opss tunggu lpas abih BF rayyan dlu..after 2yrs..fokus!!fokus!!

sy ni ada degree..tp sekadar framekn boleh tunjuk kat anak2 nanti..kot2 bila diorang besar diorang ckp "elehh mama tu x masuk universiti pn..eihhh mama result gempak tau..tapi..tapi..sebab korang ar mama redha kn saja degree tu..sbb korang tau..hukhukhuk..

sy juga minat masuk hutan..klu uols nak tahu, kat hutan tu lah sy terjumpa si dia..bkn Orang Utan tau..org biasa mcm kita2 gak..hahaha..dh khwin sekali lg sy pasrah "as wife" hurmm.. masih boleh mendaki gunung tapi dgn sidia je lh..malangnya sidia asyik naik gunung sama je..sabo je lah..
klu nk baca pasal aktiviti mendaki gunung sy bfore & after kahwin boleh click
CORETAN DARI HUTAN

***klu korang baca post2 yg lama tu mmg agak pelik sikit sbb dulu sy bahasakn diri as "aku" skrg sy/rozi..lembut sikitkn..hehe (adalah sbb tu) dan dlu blog sy ni http://duniailusiku7.blogspot.my now sy dh tukar jassminerosse (ada sbb jgk ni)..

wateva la asalkan sy masih meneruskn blogging..yeahhh..since 2006 smpi bila2..




dh jadi Abang pun dia..
Anak2 saudara aku
Adik beradik kami..yg hujung sbelah kiri tu yg sulung..& aku yg pling kanan which is the youngest..




Ladies & Kids Bundle

Freelance Graphic Designer

Popular Posts