Kelebihan perfume Inspired di Malaysia yang perlu anda tahu

Sunday, October 07, 2018

Salam uols..wahhh dah lama blog tak berupdate..mbazir pulak rasanya beli domain .com tapi blog tak berupdate..so mari lah kita updatenya sama2.huhu


Ok, hari ni aku nak kongsikan dengan uols tentang apa itu Inspired Perfume??

Hari ni dh berlambak dipasaran inspired perfume dijual tapi masih ramai juga yang belum tahu tentang inspired perfume ni. so bagi yg dah tahu duk diam-diam..kita nak cerita pada yang belum tahu..hihi

orait, inspired perfume ni actually perfume yg ditiru formula daripada jenama-jenama terkenal yg dah sedia ada..yg dh well known. bau yg dihasilkan mirip 99% sama dengan perfume asli. tapi patinya original tau. cuma formula bancuhan tu je sama. bkn beerti kualiti perfume ni tak elok. cth, kalau dulu bila kita sembur perfume yang kita beli kat pasar malam tu, sekejap je kan baunya. 

tapi inspired perfume ni tak. bau dia sgt tahan lama. kadang lagi lama dari bau perfume ori tu. biasanya pati yg digunakan atau selamat digunakan adlh 60% pati dan dicampur dengan bahan2 lain utk dijadikan perfume. biasanya pati ni dibeli terus dari pembekal2 dari europe dan bukan dari cina. 

dan kemudian ianya dibotolkan dan dijenamakan semula oleh founder2 perfume kat sini. ada yg berwarna dan ada yg asli tanpa campuran warna. cth paling famous kat Malaysia ni mcm dexandra la..uols mesti tahu brand tu kan. sebenarnya banyak lagi pengeluar perfume inspired ni kat Malaysia ni. Korang boleh pilih la nak packaging yg macam mana. 

hahhh klu korang tak de idea nak pilih inspired perfume macam mana. apa kata uols cuba perfume scents by pawona ni.. aku baru je launch perfume ni last 2 weeks. apa kelebihan perfume inspired by pawona adalah mcm kat bawah ni

✔️ Harga yg super mampu
✔️ Packaging yg menarik..nk bg hadiah utk kwn2 pn sesuai
✔️ Yg penting 99% bau sama mcm original..so knp bayar lebih
✔️ Ehh ada lg yg lbih penting tau..bau tahan sehingga 12 jam atau lbih 🕛🕧
✔️ Boleh dibawa solat tanpa was was
 ✔️Tanpa pewarna tiruan
✔️ Selamat digunakan pada kulit, tidak menyebabkan iritasi atau pedih





Ready stock 30ml RM 35 ⬇️⬇️

FOR HER
Avril Lavign 
Forbidden Rose
Britney Spears Fantasy
Britney Spears Midnight Fantasy
Gucci Flora by GucciDKNY Be Delicious
Selena Gomez
Paris Hilton
Lancome La Vie Est Belle
Victoria Secret Bombshell
Feragamo Signorina


FOR HIM
Calvin Klein Eternity
Chanel Bleau de Chanel
Dunhill Desire BluePaco Rabanne 1 Million
Ralph lauren polo blue
Hugo Boss Bottled
Giorgio Armani Acqua Digio
Ralph Lauren Polo Sport
Burgari Men in Black
Davidoff Cool Water
CK Obsessed


hahh, klu uols nak cuba, boleh terus click link wasap ⬇️⬇️
Http://scentsbypawona.wasap.my


atau klu nak tahu lebih lanjut tentang kami, uols boleh ke website official kami

www.pawona.com

You Might Also Like

0 comments


Help

About
Contact
Business Updates

Contact me


Like us on Facebook