Servis Edit Blog dan Photoshop Design

April 19, 2018

Assalamualaikum...wahhhh dah lama sgt tak up entri..terasa sengal2 jari jemari ni nak menaip..actually. aku hmpir 24 jam duk depan pc..tp masa tu xberapa nak ada..tambah pulak mood utk berblog kurang..sbb apa tau? sebabnya aku sibuk mengedit blog orang..hehe


sambil2 edit sambil jaga kedai bundle aku ni.. multi tasking mommy la sgt kan..selagi ada peluang kita grab habis lah..betul tak working mommies??? ok, kali ni aku tak nak bebel panjang sbb tgh longlai ni aku puasa..tp nk jugak up sikit.. entri kali ni saja nk promote business edit blog and design photoshop yg aku tgh buat.. 

korang kalau ada berminat nak buat design banner, bunting, header FB page, flyers dan sebagainya yg melibatkan photoshop boleh terus whatsapp aku tau...


untuk cth ARTWORK boleh click link dibawah


ok bye...jumpa lagi next entri..klu terRajin aku up pasal Kenyir Houseboat Family Trip yg kami ada join sebulan yg lepas...


You Might Also Like

1 comments


Ladies & Kids Bundle

Freelance Graphic Designer

Popular Posts