Baby Changing/Dressing table..My very useful diy project for Rayyan

December 02, 2016

Salam kehujanan..hujan serata negeri kn..kat kota bharu ni dr smlm lg hujan non-stop.. x dpt la rozi nk ke kebun..mujur pg smlm sempat buat semaian rose. Ehh bnyk pulak rasa nk up entri..tp pasal semaian rose tu rozi up kat entri lain lh yer. Entri ni rozi nak share projek DIY baby rayyan..

Projek ni dh lama juga..since bfore lahirkn rayyan..waktu pregnant rozi buat projek ni.. alhamdulillah ni antara projek diy utk rayyan yg pling berguna kot.  Dari newborn smpi lh skrg rayyan dh masuk 5 bulan rozi masih gunakan dressing table ni. Ntah la rasa selesa sgt siapkn rayyan ats ni. Biasalah baby kn..belum smpt pki pampers or baru je bukak pampers dia boleh pulak terkencing.. bayangkan klu kita siapkn baby atas katil. Huhu.. so, changing table ni very useful. Rozi buat lebih besar jadi sampai rayyan satu tahun pn masih boleh pakai.

Kat bawah tu rozi pasang 4 biji roda disetiap kaki jadi moveable senang klu nk alih2kan. Ingat nanti after setahun baby rayyan tempat ni boleh convert letak kat garden or apa2 je lah..belum ada idea. Tapi yang ni rozi buat agak kukuh. Basenya guna kayu solid which is recycle window frame. Kaki 4 batang guna pine tapi size besar. Base tu as you can see rozi cover dgn used pine pallets.. cost? Xleh nk calculate.. less than RM50 kot..





You Might Also Like

0 comments

Ladies & Kids Bundle

Freelance Graphic Designer

Popular Posts