2016 things to do..

January 27, 2016

Asaalamulaikum..

Sejak aktif berblog ni, aku lebih suka balik lmbt. lg suka stay kat kedai. kalau tak, kul 6 tepat aku mesti dh balik. ini sbb nk guna desktop la..klu duk edit blog ni mmg tak sedar masa berlalu. kat rumah aku dh xleh nk guna berblog..skrg hp tu ade problem skrin sakit mata tgok skrin. ipad 24hrs la dgn boy kecik aku tu..pc game power ada tp confirm2 la mr.hubby yg conquer..laptop aku pulak hancuss jahanam sudah..ade lg satu spare tp kena repair skit..

semacam je weh kali ni..mood blogging ni x kunjung pergi..biasa aku kejap je ade mood..bila dh busy dh lupa nk up entry..buka pn tak..tp kali ni kesungguhannya luar biasa..

so, plan yg dtg tiba2 sejak semalam utk thn ni..aku plan nak offer servis edit blog since aku mmg suka sgt mengedit blog..blog aku saja pn dh bnyk..tu belum kira yg tolong kwn2 punye..dlu2 aku tolong free of charge je..skrg dh kena charge la yer sbb skrg aku busy bekerja..dlu xpe xde komitmen..

so, keje aku skrg buat sbnyk2 design as sample..aku mmg minat editing, dr yg sweet2 design smpi lah yg lbih serius mcm business design.. dlu2 ada yg tanya aku ada tak buat servis design ni tp aku tolak sbb time aku tak leh nk beri komitmen. aku time tu lebih kepada nk mengajar org guna photoshop je..

ok skrg aku ready nk jd part time blog designer Or any design mcm business flyers, banner , bunting, business card or else..

ok that's all..

nanti aku update sample br aku iklankn..


 

You Might Also Like

0 comments

Ladies & Kids Bundle

Freelance Graphic Designer

Popular Posts