sesungguhnya bola itu bulat

June 12, 2011

mesra alam tul lambang trganu FC ni

ehem ehem.. my first entry pasal bola..aku ni kn suka buat  sumthin yg contra dr ape yg aku  kata..ble aku kata x suka..yg tu la aku buat..haha..x suka bola kunun..padahal tak bganjak depan TV nonton..ngeh2..tp dokleh nak kecek banyak2 sbb aku duk lam komuniti lawan..huhu...sesungguhnya bola itu bulat..statement yg aku biase dgr hubby aku sbut..terserlah skrg kebulatan bola..nah amik sebijik..huhuhu..terus terang aku katakan aku memang tak bnyk tahu pasal arena bola ni..brp jenis kejohanan pun tak pernah aku amik peduli..janji ble ade match yg best2 aku hentam je tgok smpi abis.. lg satu, aku lg knal muka2 player kelantan..kenapa ek?? ataukah mereka lebih diberi liputan..dengan kata lain lebih glamour..ehem..atau juga penyokongnye yg mmg gempak giles..bg aku xpe tak glamour bagai janji your performance mantap..aku nampak trganu senyap2 je cipta dr satu ke satu kejayaan dlm bidang sukan..SUKMA pon trganu hebat..i love your consistency my dear TERENGGANU..ohh ye komen aku pasal match mlm td. Cun je permainan dan bjaya menarik minat aku tgok smpi abis wlupun terengganu mcm dh nk kalah..aku paling nyampah tgok penyokong yg blahh sbelum wisel penamat. biarpun kita hampir kalah tapi selagi belum diisytiharkan kalah kita blum officially kalah..so, kena teruskn perjuangan mantap sehingga kepenghujung..sokongan pun perlu smpai ke penghujung la...then, aku rasa kan pengulas tu mcm kureng skit..tul tak??..oh ye satu lg aku tbaca la kat twitter bnyk diorang ckp pasal rasuah..ehh tak baik tau fitnah orang..andaikata tidak maka berdosa..besar dosanya memfitnah ni..biar je lah kalau benar diorang yang tanggung dosa..lagi satu aku rasa isu rasuah tak mungkin akan timbul jika team yg kita sokong menang kn kn.. hehe..oklah aku taknak cakap banyak pasal bola ni..taknak aku jd fanatik ngan bola2 ni..ni pon tempias dr hubby aku yg hr2 duk men bola..klu tak jgn harap la aku nk bukak TV tgok match..so, tahniah tuk pasukan TERENGGANU..penyu btelur lagi..ohh terbaik!!! 

nmpknye aku dh nk kna start knal wajah2 diorang la..huhu

*entry aku bersifat positif tak damn team lawan keh...(sbb aku pun sbhagian warga kelantan skrg) winkkk  






You Might Also Like

1 comments

  1. betul zie, bola tu bulat....
    ape2 pun boleh jadi...
    aku yg duk belah kelantan nie berdesing telinga...
    awe kaloh rasuah la ape la...
    macam xde adat langsung...

    ReplyDelete


Ladies & Kids Bundle

Freelance Graphic Designer

Popular Posts