effective team member

June 20, 2011

hi readers!! ohh aku sungguh lega now lepas settle satu paper..satu lg lusa..n lusa jugak aku akn berangkat pulang ke kampung. rasa bercampur2..debar nak hadapi paper yang penuh KONTROVERSI tuh but really excited to go home...btw, berlalu juga summer class yang membosankan ini..my special thanks goes to my helpful lecturers and friends especially my CSC team members dr love & noraini..u're the best guys!!! i am so happy to complete our mini project togther..sgt2 menepati citarasa aku..1st time aku jumpe team membe yg mcm korang tau..type A..hoho..effective, efficient n seme lah..yg membuatkan aku tak stress langsung..

okayy, kita layan gambar dibawah ye kwn2..

 kan aku dh ckp td, team membe aku ni mmg efficient..tgok seriousnye masing2 wat keje..hoho

 aku ke ni..haha..tgok tak stress kan..

 rajin tul anne nih..happy to be your partner again..

 sgt efficient nih..ni la dia dr love..smbil siapkn project tak lupa untuk layan FB..haha

You Might Also Like

0 comments


Ladies & Kids Bundle

Freelance Graphic Designer

Popular Posts