stressful day!!!

March 07, 2011

Wut a bad day!! hurmm...actually, hr ni adlh hr ke-3 slma 2 bln kat sini i rase stress gle...tak mnumpahkn airmata la..x sedey...tp stress...nk kata i dtg bulan..blum...heyy mesti la ade sebab2 yg mmbuatkn i hilang SELERA u....uols jgn lak tanye..kenapa? kenapa?? kadang2 ade dkalangan uols yg buat i rase geram..sakit hati..tension...mahupun menyampah...tp xkan i nk ckp kot..i buat2 la.."ehh xde ape la"...dlm hati tuhan je yg tahu...xpe2..kjap je kot i bengang..esok lusa i lupa ar..tp klu i kasi tahu kat org2 ttentu tu knapa i berubah mood...ade uols ingt diorang nk tegur i after this..huhhhh....klu tegur pn...buat2 je kot...wuteva la...i just nk luahkn yg terpendam..i xde platform len selain blog la yg jd mangsa...hehe....kbetulan plak kn td class OB diorang present pasal STRESS...tkena btul atas kepala i..haishhhh.....tau2 je depa rite...so, tuk me-release-kn stress berkenaan aku rasa cam nk masak lauk feveret aku la...rindu kat arwah mak..bak kata arwah.."budak ni hr2 ayam merah pn xde hal"..huhu.....apelg ble aku stress..pikiran aku secara otomatik melayang2 teringtkn sweetheart aku yg jauh disana...t'ingt gak kat sicomel aku yg br tumbuh gigi tu..EEE!!!!! mama rindu la kat kamu syg....jgn lupa mama tau....nanti mama quit study br tau...huhuhu

hah..mcm biase entry aku x sah klu xde ilustrasi...layannnnn!!!!


You Might Also Like

0 comments

Ladies & Kids Bundle

Freelance Graphic Designer

Popular Posts