sekali setahun

August 21, 2010

Hai kwn2 blogger n sape2 yg sudi mbace entri i nih....tajuk sekali setahun cam xleh blahhh je...mesti korang pikir sekali setahun ni mcm raya ke, posa ke...sekali setahun ni len maksud..camni lh citernye..hubby i ni klu diajak kuar..mak i liatnye..dia ni perumahan gituu..bukan senang tau nk cari laki bkurung kat umah ni..ahahaha...bgus jgak klu pikir blik...tp kn tensennye i ble ajk kuar..dah ler susah, pastu ble dh pi shooping complex tu keje dia nk rushing je..xyah ckp ar klu mase nk kuar umah tu, i ni x sempat pon nk make over muka i nih..adoii....i ni bkn la jenis pompuan yg suka sgt shoppin tetingkap tu..pilih brg bjam2 pastu x beli..i pon jenis gerak lajuuuu gak...tp hubby i ni lg overrr u dr tu...
i ni kn pompuan..nk gak rase tilik brg2 kewanitaan..nk gak rase bgaya skali skala wlupon dh jd mama..mama hot n spicy la katakn..i nk kuar sndiri dia 1001 alasan x brp nk bg..u all rase ape perlu i buat..hrmmm think positive i rase i patut tukar cara i idup la..wahh serius nmpk..hihi..apa kata i on9 shopping je..nk shoppin tetingkap beribu jam lamanye pon xdak hal...haha...kmbali kpd tajuk sekali setahun..hahh tu la sbbnye i ckp sekali setahun..hubby i ni klu leh kuar shopping ng dia mcm sekali setahun..ciannn i tau...sob..sob..sob....(siap u b, i kat melaka nanti i single blik..i shopping puas2..huhh).....   mlm td i pi shoppin sekali setahun tu ngan hubby i yg tcinta tuh..ehh x lupe juga bwk baby mama yg cumel..mlm td xde la dia nk rushing sgt..tp masa plak rushing teramat plus jln jam n no parking space..ape lg kami dgn segala hormatnye wat parking VIP je..seb bek x kna kunci tayar kete..muahahaha...aku dgn langkah yg sderhana laju terus ke butik baju raya..x smpt dah nk melilau kat tmpt len..org lak rmai..aku rase bkenan trus bayar xdenye nk try2..
mujurlh ok bj tu..huhhh....shopping complex dh nk tutup la plak..kami pon terus pulang tanpa sempat aku nk mncari2 brg2 impian kalbu (sperti wanita2 cun lain) ekekekeke....seb bek x straight away blik umah..klu x mendung di wajahku..kami ke kedai selera cik siti untuk menikmati mknan yg tlh btahun aku idamkan (main tahun gak tu) huhu...seb bek baby cumel busyuk2 mama x wat hal mlm td..steady je sengeh2..buleh lah mama mnikmati kelazatan mknan itew..btw, thanks to hubby tcayang sudi jugak bwk i wlupon sekali setahun..muahaha...ok guys...itu saje luahan perasaan mama sepi kali ini..huhuhu...xley blaaaa tul....

p/s: sorry b,i citer kat sini..jgn maraa tau..i mna de kwn..blog ni ler kwn i..huhu..(pdn muka satu dunia leh bc) ekekekekeke

You Might Also Like

1 comments

  1. Hehehehe, rasanya hubby i pun buleh guna sekali setahun..stail cam hubby u jugak..jenis dok umah. So, dah 8 thn kawen ni..apa nak heran..start enjin kete sendiri daa. Bab makan luar pun sama, bukannya selalu mintak tp adakalanya kita rasa malas, rasa nak hang out jugak kan..tp my hubby rela masak gara2 malas nak makan kat luar. Even sekrg kalau dia nak ikut shopping..kita pulak kena remind dia, x nak rush..nak spent masa dan nak ronda2..hahahaha, mmg la lelaki :)

    ReplyDelete


Ladies & Kids Bundle

Freelance Graphic Designer

Popular Posts